PROIZVODI:
Etno restoranska stolica
Restoranska barska stolica
Etno stolica Jablanica
Etno stolica Jablanica2
Barska stolica Jablanica
Etno klupa Jablanica
Barska klupa Jablanica
Etno hoklice
Etno stolica Vozd
Barska stolica Vozd
barska stolica bez naslona
Etno trpezarijski sto
Restoranski sto
Restoranski barski sto
Etno sto
Masivni barski sto
Klub sto
Barski klub sto
Etno stolica Crni Gruja
Etno bastenska garnitura
Bastenska garnitura Savana
Rasklopljiva stolica Savana
Reziserska stolica
Rasklopiva bastenska stolica
Bastenski sto
Lezaljka za plazu
Lezaljka za suncanje Liegestuhl
ETNO RESTORANSKI STO  

Etno restoranski sto se izrađuje od bukovog drveta. Tabla stola je masivna, od punog drveta i u ponudi je okrugla sa prečnikom 60 i 80cm, kao i četvrtasta sa dimenzijama 60/60cm i 80/80cm. Pored ponuđenih demenzija table, postoji mogućnost izrade table po vašim dimenzijama. U ponudi je i etno restoranski sto sa dimenzijama table 80/160cm, kod koga je konstrukcija rešena sa dva stuba po dužem rastojanju. Etno restoranski sto je veoma težak, a ujedno i stabilan i izdržljiv. Etno restoranski sto je idealan za ugostiteljske objekte, naročito sa četvrtastom tablom jer dozvoljava formiranje različitih rasporeda sedenja spajanjem sa istim.

CENA:
65 € (60/60cm)
ETNO BARSKI STO  

Etno barski sto se izrađuje od bukovog drveta. Tabla stola je masivna prečnika 60cm. Konstrukciju barskog stola čini stub 9/9cm. Barski sto je veoma težak i masivan što obezbeđuje njegovu stabilnost. Barski sto odlikuje univerzalni izgled koji mu omogućava uklapanje u bilo koji enterijer ugostiteljskih objekata.

CENA:
67 €
ETNO STO  

Etno sto je dizajniran u stolarskoj radionici PEPI. Etno sto se izrađuje od bukovog drveta. Etno sto je u ponudi sa masivnom tablom dimenzija 80x80cm kao i 80x160cm. Etno sto je veoma masivan i stabilan. Etno sto je dizajniran po etno stolici "Jablanica", te se u kombinaciji sa njom i etno klupom "Jablanica" odlično uklapa u etno enterijerima.

CENA:
85 € (80/80cm)
ETNO TRPEZARIJSKI STO  

Etno trpezarijski sto se izrađuje od bukovog drveta. Tabla trpezarijskog stola je dimenzija 120x80 cm. Sto je moguće izraditi po željenim dimenzijama, što bi uticalo na cenu koštanja stola. Trpezarisjski sto sadrži jednu fioku, koja pored funkcije doprinosi i estetici stola. Trpezarijski sto je veoma stabilan i savršeno se uklapa u kombinaciji sa etno stolicom "Jablanica".

CENA:
140 € (120/80cm)
MASIVNI BARSKI STO  

Masivni barski sto od punog drveta dizjaniran je u radionici PEPI. Barski sto je izuzetno stabilan zbog svoje masivnosti i velike težine. Tabla barskog stola je kružna prečnika 60cm, od punog drveta. Barksi sto se savršeno uklapa u bilo kakva rešenja enterijera ugostiteljskih objekata zahvaljujući svom univerzalnom izgledu.

CENA:
80 €