PROIZVODI:
Etno restoranska stolica
Restoranska barska stolica
Etno stolica Jablanica
Etno stolica Jablanica2
Barska stolica Jablanica
Etno klupa Jablanica
Barska klupa Jablanica
Etno hoklice
Etno stolica Vozd
Barska stolica Vozd
barska stolica bez naslona
Etno trpezarijski sto
Restoranski sto
Restoranski barski sto
Etno sto
Masivni barski sto
Klub sto
Barski klub sto
Etno stolica Crni Gruja
Etno bastenska garnitura
Bastenska garnitura Savana
Rasklopljiva stolica Savana
Reziserska stolica
Rasklopiva bastenska stolica
Bastenski sto
Lezaljka za plazu
Lezaljka za suncanje Liegestuhl
ETNO RESTORANSKA STOLICA  

Etno restoranska stolica je drvena stolica dizajnirana u radionici PEPI. Stolica se izrađuje od bukovog drveta. Etno restoranska stolica je veoma jaka i izdržljiva čak i pri najvećim opterećenjima izazvanim klackanjem, zbog mnogobrojnih veza između nogara.Veze između nogara restoranske stolice zasnivaju se na uklještenjima poprečnih elemenata i nogara uz pomoć mehaničkih svojstava drveta i lepka za drvo. Etno restoranska stolica sadrži pravi etno izgled, što je čini idealnom pri opremanju enterijera ugostiteljskih i drugih objekata u etno stilu. Restoranska stolica je u ponudi sa naslonom sačinjenim od dve ili od tri letvice.

CENA:
23 €
RESTORANSKA BARSKA STOLICA  

Restoranska barska stolica je drvena barska stolica dizajnirana u radionici PEPI. Stolica se izrađuje od bukovog drveta. Restoranska barska stolica je veoma jaka i stabilna, bez obzira na svoju visinu, čemu su zaslužni prednji i zadnji nogari stolice koji formiraju trapez. Kao kod etno restoranske stolice, i kod restoranske barske stolice veze između nogara ostvarene su uklještenjem poprečnih elemenata u nogare, pri čemu su svi elementi od drveta idealno suvi. Kako barska stolica ima više ovakvih veza sa svih strana, može se zaključiti da je stolica veoma jaka i izdržljiva, kakva se i pokazala u praksi. Restoranska barska stolica je u ponudi sa dve ili sa tri letvice u naslonu.

CENA:
26 €
ETNO STOLICA "JABLANICA"  

Etno stolica "Jablanica" je drvena stolica dizajnirana u radionici PEPI. Stolica se izrađuje od bukovog drveta. Etno stolica "Jablanica" je izrazito teška i masivna što je čini veoma jakom i izdržljivom. Zbog svoje masivnosti stolica se odlikuje etno izgledom, tako da se odlično uklapa u enterijere ugostiteljskih objekata etno karaktera ili svakidašnjih enterijera trpezarijskih prostora. Dimenzije sedišta stolice su 40/40cm. Visina sedišta etno stolice je 45cm. Ugao naslona stolice je veoma pogodan što čini ovu stolicu jako udobnom. Još veća udobnost stolice može se postići postavljanjem odgovarajućeg jastučeta na sedište stolice.

CENA:
33 €
ETNO STOLICA "JABLANICA" 2  

Druga verzija etno stolice "Jablanica" razlikuje se od osnovne varijante po drugačije rešenom naslonu. Ispunu u naslonu kod ove verzije stolice čine vertikalni elementi pravougaonog poprečnog preseka. Zbog svoje masivnosti stolica se odlikuje etno izgledom, tako da se odlično uklapa u enterijere ugostiteljskih objekata etno karaktera ili svakidašnjih enterijera trpezarijskih prostora. Dimenzije sedišta stolice su 40/40cm. Visina sedišta etno stolice je 45cm. Ugao naslona stolice je veoma pogodan što čini ovu stolicu jako udobnom. Još veća udobnost stolice može se postići postavljanjem odgovarajućeg jastučeta na sedište stolice.

CENA:
33 €
ETNO BARSKA STOLICA JABLANICA  

Etno barska stolica "Jablanica" je drvena barska stolica dizajnirana u radionici PEPI. Barska stolica se izrađuje od bukovog drveta. Sedište barske stolice je projektovano pod blagim nagibom ka pozadi, što ovoj stolici pruža veliku udobnost pri sedenju. Barska stolica se odlikuje etno izgledom zbog svoje masivnosti i tipičnog rešenja naslona, međutim, suženi nogari na krajevima ovoj stolici daju i moderan izgled, te je ova stolica idealna za mnoga različita rešenja enterijera raznih ugostiteljskih objekata, pa svakako i trpezarijskih, odnosno, kuhinjskih prostora stambenih objekata koji imaju odgovarajući pult ili šank za smeštanje ovih stolica.

CENA:
36 €
ETNO KLUPA "JABLANICA"  

Etno klupa "Jablanica" je drvena klupa dizajnirana u radionici PEPI. Klupa se izrađuje od bukovog drveta. Etno klupa "Jablanica" je izrazito teška i masivna što je čini veoma jakom i izdržljivom. Zbog svoje masivnosti klupa se odlikuje etno izgledom, tako da se odlično uklapa u enterijere ugostiteljskih objekata etno karaktera. Dužina klupe je 120cm i može se menjati po vašem izboru, što bi uticalo na konačnu cenu koštanja klupe. Visina sedišta etno klupe je 45cm. Etno klupa "Jablanica" se savršeno uklapa sa etno stolicom i etno barskom stolicom "Jablanica".

CENA:
120 €
ETNO HOKLICE  

Etno hoklice se izrađuju od bukovog drveta. Stolice su veoma masivne i stabilne. Drvene etno hoklice su veoma praktične. Njihova konstukcija dozvoljava slaganje stolica jedanu na drugu, po visini, tako da odložene na taj način zauzimaju vrlo malo prostora. Iz tog razloga etno hoklice su pogodne za ugostiteljske objekte i trpezarije gde nedostaje prostora. Sediše drvene etno hoklice je kružnog oblika, prečnika 35cm. Visina stolice je 45cm.

CENA:
22 €
ETNO STOLICA "VOŽD"  

Etno stolica "Vožd" je drvena stolica dizajnirana u radionici PEPI. Etno stolica se izradjuje od bukovog drveta. Etno izgled ove stolice postignut je veoma masivnim nogarima kao i punim naslonom stolice, koji pored estetskih karakteristika stolici pruža i veliku udobnost. Stolica je izrazito jaka i izdržljiva zbog svoje masivnosti kao i mnogobrojnih veza između nogara, a posebno zbog konstrukcijskog rešenja stolice u osnovi sa nogarima koji formiraju trapez. Jednostavnost stolice je još jedan pokazitelj njenog etno izgleda, što ovoj stolici pruža odlično uklapanje u etno enterijere ugostiteljskih objekata, naročito etno kafana i etno restorana.

CENA:
35 €
ETNO BARSKA STOLICA "VOŽD" ETNO BARSKA STOLICA "VOŽD" ETNO BARSKA STOLICA "VOŽD" ETNO BARSKA STOLICA "VOŽD"  

Etno barska stolica "Vožd" je drvena barska stolica dizajnirana u radionici PEPI. Barska stolica se izrađuje od bukovog drveta. Stolica je veoma masivna i jaka. Etno barska stolica "Vožd" se karakteriše jednostavnim etno izgledom što je čini veoma povoljnom u opremanju enterijera u etno stilu. Barska stolica je savršena u kombinaciji sa etno stolicom "Vožd"

CENA:
36 €
BARSKA STOLICA BEZ NASLONA  

Drvena barska stolica bez naslona je dizajnirana u radionici PEPI. Barska stolica se izrađuje od bukovog drveta. Barska stolica je izuzetno stabilna što je omogućeno konstruktivnim rešenjem stolice, odnosno, takvim položajem nogara da u svim frontalnim ravnima formiraju trapez. Na stolici ne postoje vidljivi šraovi ili drugi mehanički spojni elementi, već su sve veze ostvarene ukleštenjem elemenata uz pomoć mehaničkih svojstva drveta i lepkova za drvo. Barska stolica je projektovana kao univerzalna te se lako može uklopiti uz bilo koje rešenje enterijera ugostiteljskih objekata ili stambenih prostorija.

CENA:
24 €
ETNO STOLICA "CRNI GRUJA"  

Etno stolica "Crni Gruja" je drvena stolica sa pravim etno izgledom inspirisana istoimenim filmom. Izrađuje se od bukovog ili čamovog drveta. Način povezivanja elemenata sličan je onom koji datira iz prošlosti kada je ova stolica prvobitno dizajnirana, tako da na stolici ne postoje vidljivi mehanički spojni elementi od metala već se povezivanje vrši uz pomoć uklještenja drvenih elemenata, kako se ne bi narušio etno izgled ove stolice. Stolica je izuzetno teška i masivna te je kod nje zagarantovana stabilnost i izdržljivost. Opremanjem enterijera ovom stolicom može se postići neverovatna slika etno ambijenta iz daleke prošlosti, te je ova stolica idealna za enterijere etno kafana i etno restorana, kao i ostalih ugostiteljskih objekata u etno stilu.

CENA:
55 €