PROIZVODI:
Etno restoranska stolica
Restoranska barska stolica
Etno stolica Jablanica
Etno stolica Jablanica2
Barska stolica Jablanica
Etno klupa Jablanica
Barska klupa Jablanica
Etno hoklice
Etno stolica Vozd
Barska stolica Vozd
barska stolica bez naslona
Etno trpezarijski sto
Restoranski sto
Restoranski barski sto
Etno sto
Masivni barski sto
Klub sto
Barski klub sto
Etno stolica Crni Gruja
Etno bastenska garnitura
Bastenska garnitura Savana
Rasklopljiva stolica Savana
Reziserska stolica
Rasklopiva bastenska stolica
Bastenski sto
Lezaljka za plazu
Lezaljka za suncanje Liegestuhl
BAŠTENSKA GARNITURA "SAVANA" BAŠTENSKA GARNITURA "SAVANA" BAŠTENSKA GARNITURA "SAVANA" BAŠTENSKA GARNITURA "SAVANA"  

Baštenska garnitura savana se izrađuje od bukovog drveta. U sklopu baštenske garniture ulaze četiri stolice "Savana" i baštenski sto sa tablom dimenzija 60x60cm. Čitava baštenska garnitura je u potpunosti sklopljiva i kao sklopljena zauzima vrlo malo prostora, što je veoma bitno pri odlaganju van sezone. Baštenska garnitura "Savana" je savršena za opremanje letnjih bašti kafića i ostalih ugostiteljskih objekata kao i terasa stambenih objekata.

CENA:
171 € (sto 60x60cm)
ETNO BAŠTENSKA GARNITURA  

Etno baštenska garnitura dizajnirana je u radionici PEPI. Baštenska garnitura se izrađuje od čamovog drveta i prilagođena je vanjskim uslovima. Garnitura se premazuje slojem firnajza, premazom na biljnoj bazi, koji predstavlja zaštitu od vlage, parazita i UV zračenja, nakon čega sledi premaz bezbojnim sandolinom. Baštenska garnitura sa etno izgledom pogodna je za pivnice, a njene dimenzije se mogu prilagoditi za 4 ili 6 mesta. Garnituru čine dve klupe i sto.

 
Pozvati za cene i dimenzije
RASKLOPLJIVA STOLICA "SAVANA"  

Rasklopljiva stolica "Savana" se izrađuje od bukovog drveta. Stolica se odlikuje izrazitom udobnošću kojoj doprinose odgovarajući uglovi nagiba sedišta i naslona stolice. Većoj udobnosti može se doprineti odgovarajućim jastucima koji se postavljaju na sedištu i naslonu. Stolica je veoma stabilna, bez obzira na njenu mogućnost sklapanja. Sklapanje i rasklapanje stolice vrši se oko horizontalne ose, povlačenjem sedišta ka naslonu. Kao sklopljena, stolica "Savana" zauzima veoma malo prostora, dok kao rasklopljena pruža jaku stabilnost i udobnost.

CENA:
34 €
REŽISERSKA STOLICA  

Režiserska stolica se izrađuje od bukovog drveta. Režiserska stolica je rasklopljiva. Sklapanje i rasklapanje stolice se vrši po vertikali. Platno na režiserskoj stolici se vrlo jednostavno skida te se lako i održava. Na platnu je moguće uraditi sitoštampu u vidu logoa firme, brenda i sl.

CENA:
32 €
LEŽALJKA ZA SUNČANJE "LIGEŠTUL"  

Ležaljka za sunčanje "ligeštul" se proizvodi od bukovog drveta. Platno ležaljke se vrlo jednostavno skida i namešta, što ležaljku čini lakom za održavanje. Ležaljka je u ponudi sa platnima u različitim dezenima, koja mogu biti, između ostalog, i po važem izboru. Postoji mogućnost izrade sitoštampe na platnu ležaljke u vidu logoa firme, brenda i sl. Ležaljka je laka i rasklopljiva, od skroz sklopljenog položaja, kada zauzima veoma malo prostora, kroz ležeći i polusedeći do sedećeg položaja.

CENA:
30 €
RASKLOPIVA BAŠTENSKA STOLICA  

Rasklopiva Baštenska stolica se izrađuje od bukovog drveta. Stolica je dizajnirana u stolarskoj radionici PEPI. Stolica se sklapa vrlo jednostavno, povlačenjem sedišta ka naslonu. U rasklopljenom položaju stolica je veoma stabilna, uprkos relativno maloj težini. Dimenzije sedeonog dela stolice su 40x40cm. Rasklopiva baštenska stolica se odlično uklapa u kombinaciji sa rasklopivim baštenskim stolom.

CENA:
25 €
LEŽALJKA ZA PLAŽU  

Ležaljka za plažu se izrađuje od bukovog drveta. Naslon ležaljke za plažu je rasklopljiv i pruža mogućnost sedenja, odnosno, leženja od polu sedećeg do ležećeg kroz pet među položaja. Ležaljke za plažu štede dosta prostora ukoliko se pakuju jedna na drugu, zbog svog specifičnog dizana. Ležaljka za plažu je veoma masivna, a samim tim i veoma stabilna i postojna. Ležaljka za plažu je u ponudi i sa pomoćnim stalkom u vidu fioke i točkićima.

CENA:
80 € (bez stalka i točkića)
BAŠTENSKI STO BAŠTENSKI STO BAŠTENSKI STO BAŠTENSKI STO  

Baštenski sto se proizvodi od bukovog drveta. Baštenski sto je potpuno rasklopljiv tako da štedi dragocen prostor kada se ne koristi. Baštenski sto je u ponudi sa četvrtastom tablom dimenzija 60/60cm. Bez obzira na sklapajući karakter, baštenski sto je vrlo stabilan i funkcionalan.

CENA:
35 € (60x60cm)